måndag 10 september 2012

Till en pigg 90-åring





Det är alltid kul med födelsedagar och får man dessutom skicka ett egenhändigt pysslat kort är det ännu bättre :-)

Här är ett som skickades i förra veckan till en härlig släkting.


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 6 september 2012

Färglägga stämpelmotiv




Det finns många sätt att färglägga. Ett fint och roligt sätt är att rita med färgkritor (se bilden nedan) och sedan ta en pensel med lite vatten på. Känslan blir då att man målat med vattenfärger.

Fördelen med den här tekniken är att det är enkelt att hålla sig innanför linjerna. Det är också lättare att själv välja hur mörkt respektive ljust du vill ha ett fält/en del av bilden.





- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 2 september 2012

Söta rådjur

Trädgården vimlar av rådjur. I juli bevittnade jag födslar av kid här ute på vårt lilla berg och nu trampar mamman och ungarna omkring här i naturen bland nedfallna äpplen.

När jag fick den söta rådjursstämpeln kunde jag inte motstå att påbörja ett kort med en gång och här ser du resultatet.

Detaljer: rådjuret är utklippt, färglagt och sitter på 3d-kudar. Hjärtat är utstansat och fastsytt med garn och två olika knappar.

Detaljer: I översta vänstra hörnet har jag rub ons i form av blommor. Knappen är fäst med en brad formad som en trollslända.

lördag 1 september 2012

Lördagsgodis


Dagens påse karameller består av diverse färgglada saker från Weralena. Pennor i höstfärger, en stämpeldyna i orange och flera söta clear stamp-stämplar syns på bilden. Jag köpte också "ögon" till Elsa som gör gubbar och djur av olika slag på löpande band och de blir lite verkligare och roligare med ögon.

Till lillpluttan har jag också köpt sysaker i miniatyr. Hon och kompisen är helt inne på att starta ateljé och syr kläder både i skolan och på fritiden. De små söta trådrullarna, saxen, fingerborgen med mera tänkte jag göra något pyssel av framöver.

Weralenas butik flyttar till Sickla så det är utförsäljning den här helgen. Stick förbi om du är i Gustavsberg. Den ligger inte långt från båtmässan så är du där är det bara några steg bort.

Det går också att handla i nätbutiken med rabatt fram till midnatt på söndag.